Fethiye’deki ilk Ramada by Wyndham oteli Ölüdeniz’de açıldı 

Burak ARTUNER

Doksan beşten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki ilk oteli olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz’in açılışını gerçekleştirdi. Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, aynı zamanda Fethiye’nin uluslararası bir otel zincirine dahil olan ilk oteli olma özelliği taşıyor.

Dalaman Havalimanı’na 58 kilometre mesafede yer alan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz’in öne çıkan özellikleri arasında her biri balkonlu olan 76 misafir odası, harika deniz manzaraları, çevrede gezilecek yerlere kolay erişim imkanı ve bir sonsuzluk havuzu yer alıyor. Misafirlerini tesis içi restoran, spa, sauna, kapalı havuz, araç kiralama hizmeti ve ücretsiz otopark gibi zengin olanaklarla ağırlayan otelden Ölüdeniz Plajı’na yalnızca birkaç dakika içinde ulaşılabiliyor.

MÜLKİYETİ SERTİL TURİZM’E AİT

Mülkiyeti Wyndham’ın projedeki otel ortağı Sertil Turizm İnşaat A.Ş.’ye ait olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, yine aynı şirket tarafından franchise modeliyle işletilecek. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, açılışta “Fethiye’nin gezginlerin kalbinde özel bir yeri var ve Ölüdeniz de bu güzel ilçemizin ziyaretçileri en çok hayran bırakan beldeleri arasında yer alıyor. Bölgenin sosyal ve çevresel dokusuyla uyumlu, sürdürülebilirlikten ve en yüksek standartlardan ödün vermeyen bir konaklama anlayışını otel ortağımız Sertil Turizm İnşaat A.Ş. ile birlikte bu eşsiz destinasyonla buluşturmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi. Otelin açılışına eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da katıldı.

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’de, Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz de dahil olmak üzere halihazırda 110’un üzerinde oteli ve 30’a yakın otel projesinin dahil olduğu bir proje stoku bulunuyor.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir